ASSEMBLEA GENERAL: OCUPACIO DIMARTS 2/12






Aquest matí s’ha celebrat una assemblea general en la qual l’estudiantat de la Facultat d’Educació havia de decidir si es volia i es podia assumir una ocupació de la mateixa, seguint les mobilitzacions que s’estan produint aquí i a l’estranger contra el pla Bolonya.
S’ha iniciat amb l’exposició dels motius pels quals l’assemblea d’educació porta treballant, des de fa molts mesos, contra aquest pla, i els objectius que ens marquem amb l’ocupació:
1.Reconeixement i solucions al dèficit de la UAB (20 milions d’euros).
2.Retirada dels expedients i els processos penals oberts als estudiants d’aquesta universitat.
3.Que el referèndum sobre l’aplicació del Pla Bolonya del dia 25 de novembre, a partir del qual els estudiants vam expressar-nos a favor de congelar el procés d’aplicació del pla per tal d’entrar en un procés de debat més ampli i democràtic, sigui legal i vinculant.

Posteriorment, s’ha obert un debat i s’ha decidit, per majoria absoluta, que la Facultat d’Educació s’ocuparà dimarts que ve (2 de desembre).

532 estudiants han participat en l’assemblea i les votacions han quedat així:
- 330 a favor de l’ocupació
- 9 en contra de l’ocupació
- 23 abstencions
(unes 170 persones aproximadament han marxat abans de fer la votació)

Per últim, s’han creat comissions de treball:
- negociació
- activitats
- difusió i comunicació
- neteja
- menjars
S’ha de destacar l’èxit de persones implicades en aquestes comissions, però tot i així, des d’aquí us animem a totes i tots a formar-ne part, perquè aquesta ocupació és de totes, està aquí per un dret col·lectiu i només funcionarà si tothom s’ho fa seu i s’implica.

EDUCACIÓ, FORÇA I RESISTÈNCIA!