FACULTAT OCUPADA!




La Facultat de Ciències de l’Educació està ocupada des de primera hora del matí.
S’han aturat les classes de contingut curricular. La majoria d’estudiants no s’hi ha presentat i, les poques classes que s’han fet, han comptat amb la presència dels piquets informatius de l’assemblea, que han proposat debats sobre Bolonya.
S’ha comptat també amb la participació d’altres assemblees de la UAB que, des de l’inici, han donat recolzament al moviment de la facultat.
L’ocupació ha estat molt participativa i la reconversió de les aules i les activitats alternatives ja estan en ple funcionament: tallers de música, xerrades-debat, cinefòrums...

EDUCACIÓ, FORÇA I OCUPACIÓ!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola a tothom!

Sóc la Laura, una estudiant d'educació (primària). M'agradaria fer un comentari a la comissió organtizadora de l'ocupació:
L'assamblea general diària on es debat, s'aprèn, s'intercanvien opinions i es vota si l'ocupació és indefinifida o no, està prevista per a les 22h. Crec que convocar l'assamblea a aquesta hora, exclou i censura a molts estudiants de la seva veu i vot. Suggereixo fer dues assamblees diàries (una matí-migdia i una altra a la tarda-vespre), on tothom pugui trobar el seu espai per votar.

Gràcies

Hem obert un blog per estudiants sobre diferents punts de vista de l'ocupació.Ens agradaria que aquesta eina ens ajudés a dialogar i a unir-nos entre estudiants:

http://espaidialeguab.blogspot.com/

Us hem linkat i ens agradaria que també ho fessiu, perquè a veure si d'aquesta manera, s'aconsegueix arribar a més gent, a l'important volum d'estudiants que es poden mostrar més neutrals o indecisos i que no s'han pronunciat.Per animar-los a que es decideixin per una implicació, sigui quina sigui, però implicació.