Diari de la ocupació 4/12 Dia 3

A les 8 del matí s'organitzen els piquets informatius i s'aturen les poques classes que, amb molt poca participació havien començat.
Des de bon principi les aules prenen la seva finalitat i les activitats es desenvolupen amb normalitat.

Videofòrum

Documentació i representació audiovisual de les mobilitzacions:
La professora M. Rifà va passar el video "British sounds", que tractava de revovtes dels anys 60-70 quant a moviment estudiantil, feminisme, moviment obrer... Després es va desenvolupar un debat de reflexió.

Xerrades

Memòria històrica contra la tortura
: Es va fer una xerrada introductòria a la vigència de la tortura al nostre país. Es va exposar un dossier pedagògic que tracta el tema de la tortura adaptat als instituts. Per acabar es va desenvolupar una dinàmica d'aquest dossier.

Xerrada sobre casos repressius:
Franki de Terrassa: Va venir en Franki de Terrassa, condemnat a 2 anys i 8 mesos per despenjar una bandera espanyola, a exposar el seu cas des dels inicis i com havía transcorregut el procés judicial. Va comentar experiències viscudes durant la seva estada als centres penitenciaris de la Model i Brians II.

Amadeu Caselles: El grup de suport a Amadeu Caselles va venir a explicar de primera ma la cadena perpètua encoberta que pateix el seu company, acusat d'atracar una cinquantena de bancs per a finançar lluites obreres. També es va parlar sobre la lluita a nivell europeu que es va donar des de les presons contra el sistema penitenciari.

Aquestes xerrades es valoren molt positivament quant a participació i aportacions personals.

Tallers

Taller de musicoteràpia: En aquest taller es van realitzar un seguit de dinàmiques terapeutiques en relació al sentiment que desperta a cadascuna la música.